donderdag 10 januari 2008

Welkom

Wil je getrouwd worden op een manier die je raakt, een ceremonie met diepgang, humor en voltrokken op een inspirerende manier door een Bijzonder Artiest van de Burgerlijke Stand (trouwambtenaar) die sinds 1999 al heel veel bijzondere, mooie en persoonlijke huwelijken heeft mogen voltrekken.....
Bel mij dan : 06-14191438.

Of je nu wilt trouwen in Nederland in een prachtig kasteel, of met je blote voeten in het zand tijdens de zonsondergang of zonsopkomst, ik regel het voor je.


Ook in het buitenland trouwen behoort tot de mogelijkheden! Trouwen in de sneeuw...ceremonie op een wijnkasteel in Frankrijk...jullie wensen staan centraal.

En ben je al jaren gelukkig getrouwd met de liefde van je leven..maar wil je dit nogmaals bevestigen..ook dat kan.

Wil je weten wat er voor jou allemaal mogelijk is neem dan kontakt met mij op of stuur een mail naar getmarryed@upcmail.com en ik zal je vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Met hartelijke groet,

Marry van't Zelfde,
Willemstraat 8,

2983 EV  Ridderkerk.

4 opmerkingen:

André en Taroeska zei

We kunnen niet wachten tot 10-10!

Patrick en Eveline den Boon zei

Lieve Marry,

Wat kun jij een feestje maken van een uurtje stadhuis!
Het was echt een geweldig mooie huwelijksvoltrekking!
We hebben heel veel complimenten mogen ontvangen!
Veel succes gewenst! Liefs, Patrick en Eveline den Boon

Rita Neger zei

Lieve Marry,

Omdat mijn lief en ik ieder voor de tweede keer trouwden, hebben wij enige ervaring met de ceremonie.
Maar de wijze waarop jij bij ons de ceremonie hebt voltrokken, overtrof alle verwachtingen!!
Allen van belang werden er in betrokken, de kern van onze liefde werd perfect verwoord, de humor was goed in balans met de ernst van de ceremonie, waardoor alles ook voor alle aanwezigen een feest werd.
Vele complimenten hebben wij mogen ontvangen en Marry, die complimenten komen jou toe. De ceremonie was geweldig briljant, jij bent een absolute TOPPER in jouw vak!!! 11-11-11 is hiermee voor ons nog onvergetelijker geworden. Marry, oneglooflijk bedankt voor een bijzondere ceremonie. Liefs, Edgar en Rita Neger

laura de Reus zei

Hoi Mary,

we zijn nu al een half jaar getrouwd en mensen hebben het nu nog over de manier waarop jij ons trouwde. Zo warm en gezellig. We wisten toen we je foto zagen in het boek dat jij de gene moest zijn om ons te trouwen. Zowel het gesprek als de ceremonie voelde warm en vertrouwd. En hoe je ons dochtertje er bij betrok was helemaal de kers op de taart. In 1 woord: Geweldig!

Liefs,

Danny, Laura en Maaike de Reus